Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Har du sagt elbil, siger vi ladeboks

Elbilen bliver kun et mere og mere populært valg herhjemme, når det næste køretøj skal udvælges, og med både politisk agenda og generelt god fornuft ser det ud til, at elbilen er kommet for at blive. Men man kan i dag nærmest ikke sige elbil uden også at sige ladeboks, og det er lige netop derfor, at du skal have begge i tankerne, når du tilvælger den grønne løsning.

Her kan du læse meget mere om de mange fordele ved en ladeboks til elbiler.

Få hånd om roret hvis du skal låne til en båd

Din egen private ladeboks – også endda hjemme på matriklen

Da elbilen først kom frem, stillede mange kritikere det helt åbenlyse spørgsmål, om vi så også alle sammen skulle til at have en ladeboks derhjemme. Og for at svare simpelt på det spørgsmål; ja, selvfølgelig skal vi det. Dengang var spørgsmålet nok mest set som et provokerende element, men i dag bliver dette nemt løst.

For det er blevet helt normalt også at få installeret en ladeboks – så at sige – hjemme i privaten, således bilen simpelthen blot lader, når den alligevel står helt stille på matriklen. Med din egen private ladeboks kommer du således ikke til at stå i en situation, hvor du pludselig løber tør for strøm og dermed ikke kan komme nogle vegne.

Ingen strøm ingen kilometer

Et helt centralt element i forbindelse med en elbil er – naturligvis er man fristet til at sige – at den kører på strøm. Det kommer forhåbentlig ikke som en overraskelse for mange.

Hvis der således ikke er strøm på bilen, er der altså heller ikke nogen køretur. Men dette bliver netop ikke en aktuel problemstilling for dig, for du har jo netop valgt at investere i en privat ladeboks, som du har glæde af derhjemme.

En løsning på problemet inden det overhovedet har nået at blive til et reelt problem – det må da siges at være effektiv tænkning.